Op de benedenverdieping bevindt zich allereerst de woonkamer met keukenhoek. Om uw verblijf te veraangenamen staan er een televisie en audio-installatie, zijn er boeken en spelletjes en is de keuken goed ingericht. Verder is er een apart toilet, een douche met wastafel en de eerste slaapkamer met stapelbed en kinderledikantje. Via de buitenkant komt u bij de meterkast met wasmachine en cv-ketel.

Een open trap in de kamer voert naar de eerste verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers: één met twee  eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed.

Rondom het huis is een heerlijk grote tuin van ong. 500 m2. Doordat de tuin omgeven wordt door coniferen en schurvelingen en doordat de kavel aan het einde van het park is gesitueerd, is er veel privacy. Behalve een groot grasveld zijn er twee terrassen met tuinmeubilair,een schommel en een zandbak. De tuin wordt bezocht door veel vogels. Wilt u toch wat verder dan de tuin: in het schuurtje staan 2 eenvoudige fietsen die u kunt gebruiken om de omgeving te verkennen of boodschappen te doen.

Intervalle staat op park Het Oude Nieuwland (Oude Nieuwlandseweg 11). Vanouds een kampeerterrein, biedt het park nu plaats aan diverse particuliere vakantiewoningen. Verschillende daarvan worden verhuurd aan derden. Van mei tot oktober is de beheerder aanwezig. In de recreatieruimte is er mogelijkheid tot internetten. Er is een speeltuin en een tafeltennistafel. Het Oude Nieuwland organiseert een aantal activiteiten.  Link: Het oude nieuwland